top of page

BENVINGUTS A BORD!

Miam153.jpg

QUI SOM

Som MIAM BRUNCH & COFFEE i probablement com molts d'vosaltres tenim grans passions, entre les nostres es troben viatjar, menjar & la nostra família. Cada oportunitat per pujar a un avió i gaudir d'un bon esmorzar a algun lloc del món ens fa feliç, és per això que al llarg dels anys hem viatjat a diferents països i gaudint de tota la seva gastronomia i els seus incomptables sabors. Heus aquí que hem creat Miam. Els convidem a sumar-se a aquest bell viatge on donarem el màxim perquè incursions en una experiència increïble; mentre gaudeixes del millor servei, i la més alta qualitat en aliments.

A Miam tenim passió pel que fem i és per això que només ingresses et sentiràs benvingut i còmode. Ens encanta generar un clima divertit, flexible i distès perquè tots els nostres viatgers sentin la nostra calidesa. Ens fa molt feliç llegir dia a dia les seves ressenyes de google valorant el nostre servei i aliments; és per això que sempre estem compromesos a tenir una escolta activa per rebre el seu feedback i seguir millorant, crear un enllaç ens ajuda a sentir-nos més a prop i millorar les nostres àrees d'oportunitat! Des de cadascun de nosaltres com MIAM treballem fortament per regalar-los un moment FELIÇ durant la seva estada en aquesta ciutat! ¡El nostre és un viatge d'anada i esperem que ho passis tan bé que algun dia decideixis tornar!

Si vas visitar la nostra botiga de Sagrada Família i ens vols brindar feedback no dubtis en ingressar al nostre link secció: Help us improve ;) o escriu-nos un correu electrònic a hola@miam.com.es i explica'ns la teva experiència.

La nostra missió

INSPIRAR I NUTRIR DE FELICITAT I BONS MOMENTS A TOTS ELS VIATGERS I CLIENTS LOCALS ATRAUS DEL NOSTRE EXCEL·LENT SERVEI AL QUAL CRIDEM EXPERIÈNCIA MIAM.

COM? MITJANÇANT ALIMENTS DELISIOSOS, FRESCOS I DE QUALITAT.

Aquests són els principis que regeixen el compliment de la nostra missió dia a dia:

Els nostres Aliments

Sempre ha estat i serà una qüestió de qualitat. Ens apassiona saber que tenim un compromís amb els nostres clients, és per això que busquem i ens esmerem a contractar proveïdors que ens garanteixin la millor qualitat per als nostres aliments i sempre cuidant el medi ambient perquè apostem a una alimentació conscient.

Els nostres partners

Som partners perquè el que fem no és només una feina, és la nostra passió. Junts, adoptem la diversitat per crear un lloc que ens permeti a cadascú ser autèntic. Sempre ens tractem amb respecte i valorem la diversitat.

Els nostres clients

Quan ens lliurem de ple a allò que fem, ens relacionem amb els nostres clients, riem amb ells i els aixequem l'ànim, encara que sigui per un instant. És cert que brindem aliments preparats a la perfecció, però és molt més que això. De fet, es tracta de relacionar-nos amb les persones.

IMG_1963.jpg

Valors

Cada dia, a tota hora, tots junts i connectats; promovem els valors següents:

1- Crear sentit de pertinença, a Miam tots som benvinguts.

2- Brindar la nostra millor versió en allò que ens proposem, fent-nos responsables dels nostres resultats.

3- Accionar amb valentia, desafiar el que és quotidià i trobar noves maneres de fer créixer el nostre Brunch ia les persones amb qui connectem.

4- Gaudir del present, manejar-nos amb transparència, dignitat i respecte.

4- Deixem tot pel nostre bon acompliment, ens alineem als objectius del Brunch, fent que impactin a cada persona amb qui connectem.

Com a síntesi

Miam ens proposem fortament connectar amb les persones, generar vincles de confiança i qualitat tant amb els nostres partners, clients i proveïdors. Busquem generar un ambient flexible i amè per a tots els que formem part!

BENVINGUTS A BORD!

MIAM

BRUNCH & COFFEE

bottom of page